Στέλιος Μάινας: Σπάνια έξοδος με τη σύζυγό του - Οι αναπάντεχες συναντήσεις και το άρωμα... Σασμού!
Gossip Cam

Στέλιος Μάινας: Σπάνια έξοδος με τη σύζυγό του - Οι αναπάντεχες συναντήσεις και το άρωμα... Σασμού!

Ο Στέλιος Μάινας έχει μπει για τα καλά στο... πετσί του ρόλου του ως Παύλος Βρουλάκης στη δημοφιλή σειρά Σασμός, παρ' όλο που είναι ένας ηθοποιός ο οποίος έχει στο ενεργητικό του στο παρελθόν σπουδαίους ρόλους. 

Φέτος όμως, ήδη έχει αφήσει το στίγμα του στην τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστώντας στη σειρά του Alpha ως ο εκδικητής Βρουλάκης που θα δώσει άλλη διάσταση στη βεντέτα της Κρήτης.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Μάινας είπε να κάνει θεατρική έξοδο και μάλιστα όχι μόνος αλλά μαζί με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Κάτια Σπερελάκη με την οποία σπάνια φωτογραφίζονται.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ιφιγένεια Εν Αυλίδι» όπου πρωταγωνιστούν καλοί του φίλοι.

Μάλιστα, η παράσταση είχε και... άρωμα από Σασμό αφού σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ή αν προτιμάτε ο Καραπάνος του Σασμού. Μπορεί ο Μάινας και ο Γεωργακόπουλος να μη συναντήθηκαν στα τηλεοπτικά πλατό των γυρισμάτων καθώς ο ένας έφυγε και άλλος μπήκε στο καστ, όμως κρατούν χρόνια φιλίας. Επίσης στην παράσταση πρωταγωνιστούν στο ρόλο της Ιφιγένειας η Μαρία Πετεβή, ο Παντελής Δεντάκης (Πρεσβύτης - Αγγελιαφόρος), η Ιωάννα Παππά (Κλυταιμνήστρα), ο Άκης Σακελλαρίου (Μενέλαος), ο Γιώργος Χρυσοστόμου (Αχιλλέας), η Ιουλία Γεωργίου, η Σοφία Κουλέρα, η Ειρήνη Λαφαζάνη, η Ιωάννα Λέκκα, η Λένα Μποζάκη, η Αγγελική Νοέα, η Δανάη Πολίτη και η Βικτώρια Φώτα.

Την «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, παρουσιάζει η «5η Εποχή Τέχνης» σε συνεργασία με την «Ars Aeterna», ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θέμης Μουμουλίδης.

Στην τελευταία παράσταση της σεζόν, που ανέβηκε χθες το βράδυ στο Ηρώδειο, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη θεατρική βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved