Aθηναΐς Νέγκα: Η βόλτα στο κέντρο, το απίθανο outfit και το boho καφτάνι που ζηλέψαμε!
Gossip Cam

Aθηναΐς Νέγκα: Η βόλτα στο κέντρο, το απίθανο outfit και το boho καφτάνι που ζηλέψαμε!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε την Αθηναΐς Νέγκα να κάνει τις βόλτες της με το outfit της, για ακόμα μια φορά, να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες που το κοινό έχει αγαπήσει πολύ μέσα από τις διάφορες δουλειές που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Πριν από μερικές ημέρες και θέλοντας να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της, η Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας να κάνει τις βόλτες της και να δείχνει πολύ ανανεωμένη. Η παρουσιάστρια αγαπάει πολύ το κέντρο και μάλιστα πολύ συχνά επιλέγει να περπατάει στα γραφικά στενά και πολλές φορές να δημοσιεύει και μερικά στιγμιότυπα στα προσωπικά της προφίλ στα social media.

Το outfit της έκλεψε τις εντυπώσεις που όσο απλό και να ήταν, δεν έπαυε να είναι κομψό και να κολακεύει το σώμα της. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σύνολο, με ένα απλό μπλουζάκι και σορτσάκι, ενώ το είχε σετάρει υπέροχα με ένα μακρύ boho καφτάνι σε διάφορους χρωματισμούς, που το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε μια από εμάς το θέλει στη ντουλάπα της.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved