Η Κωνσταντινίδου με τον πρώην σύζυγό της, Χάνο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Σώσε»
Gossip Cam

Η Κωνσταντινίδου με τον πρώην σύζυγό της, Χάνο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Σώσε»

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η πετυχημένη κωμωδία «Το σώσε»,σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με τους ταλαντούχους καλλιτέχνες να χαρίζουν απίστευτες στιγμές γέλιου στο κοινό τους.

Η παράσταση μετά την επιτυχία της περσινής θεατρικής σεζόν συνεχίζεται φέτος για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Χρυσοστόμου και Λένα Παπαληγούρα παρουσιάζουν μία ξεκαρδιστική κωμωδία.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τους λαμπερούς καλεσμένους που βρέθηκαν στο πλευρό των ηθοποιών. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, ο Μίνως Μάτσας με την Όλγα Κεφαλογιάννη κα.

Η διάσημη κωμωδία του πολυβραβευμένου Βρετανού συγγραφέα, Μακλ Φρέιν είχε ανεβεί για πρώτη φορά το 1983 σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά, αργότερα το 1995 από τον Σταμάτη Φασουλή, ενώ τώρα την σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Λένα Παπαληγούρα, ο Γιώργος Ψυχογιός, ο Δάφνη Δαυίδ και ο Γιώργος Ζυγούρης είναι οι λάθος άνθρωποι, που θα βρεθούν στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να πάνε όλα λάθος! Θα το καταφέρουν όμως;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved