Γιωρίκας Πιλίδης: Η τελευταία έξοδος στα βόρεια προάστια λίγο πριν φύγει για Γερμανία
Gossip Cam

Γιωρίκας Πιλίδης: Η τελευταία έξοδος στα βόρεια προάστια λίγο πριν φύγει για Γερμανία

Ο Γιωρίκας Πιλίδης πήρε την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στη Γερμανία, για ένα καλύτερο μέλλον στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα της πάλης.

Μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του:«Αναγκάστηκα να έρθω στην Γερμανία, επειδή δεν είχαμε αγώνες στην Ελλάδα», ενώ για τους λόγους που τον ανάγκασαν να φύγει από τη χώρα ανέφερε πως:«δεν μου πάει η καρδιά να σηκώσω άλλη σημαία, από την ελληνική. Ένας λόγος που έφυγα από την Ελλάδα είναι ότι δεν πληρωνόμουν».

Ωστόσο, ο Γιωρίκας Πιλίδης λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για την Γερμανία, θέλησε να κάνει μια τελευταία βόλτα στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός αθλητής απόλαυσε την βόλτα του σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων μαζί με την σύντροφό του, Όλγα Καρπουζίδου.

Οι δυο τους κοίταξαν τις βιτρίνες, περπατώντας χεράκι – χεράκι, μην μπορώντας να κρύψουν τον έρωτά τους. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι την ώρα που έκανε τα ψώνια του και όπως θα δείτε έλαμπε από ευτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved