Σία Κοσιώνη: Σε παιδική παράσταση για χάρη του γιου της, Δήμου!
Gossip Cam

Σία Κοσιώνη: Σε παιδική παράσταση για χάρη του γιου της, Δήμου!

Μπορεί η Σία Κοσιώνη να είναι μία άψογη επαγγελματίας όμως στον ελεύθερο χρόνο της είναι μία τρυφερή και αφοσιωμένη μανούλα για τον γιο της, Δήμο!

Ο μικρός της πρίγκιπας τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, είχε πριν από μερικές μέρες τα γενέθλιά του και η γνωστή anchorwoman είπε να του γνωρίσει τον μαγικό κόσμο του θεάτρου με μία εξαιρετική παράσταση για παιδιά, στο Ηρώδειο.

Πρόκειται για την «Οδύσσεια» του Ομήρου, ένα έργο που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν μέσα από το θέατρο τον αρχαίο Έλληνα ποιητή, σε μια παράσταση αποκλειστικά δική τους. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι αυτή η δουλειά ήταν η ιδανική αφορμή για να αγαπήσουν τα παιδιά, το Ρωμαϊκό Ωδείο και να γίνουν οι νέοι θεατές που θα σέβονται τον χώρο και την ιστορία του.

Κάπως έτσι λοιπόν θα σκέφτηκε η Σία Κοσιώνη η οποία φυσικά και συνόδευσε τον γιο της στο Ηρώδειο, απολαμβάνοντας και η ίδια την παράσταση.

Το Αρχαίο Ωδείο ήταν κατάμεστο από κόσμο με την Κάρμεν Ρουγγέρη που πρωταγωνιστούσε να δίνει επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό.

Δείτε φωτογραφίες παραπάνω στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved