Καινούργιου-Μαλέσκου: Δεν έλυσαν μόνο την παρεξήγηση αλλά συναντήθηκαν και από κοντά!
Gossip Cam

Καινούργιου-Μαλέσκου: Δεν έλυσαν μόνο την παρεξήγηση αλλά συναντήθηκαν και από κοντά!

Μία παρεξήγηση ήταν και... πάει! Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου οι οποίες συναντήθηκαν πρόσφατα από κοντά και είχαν πολλά να πουν!

Βέβαια, λίγες μέρες πριν η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της είχε αποκαλύψει ότι με την Ιωάννα, παρά την παρεξήγηση που υπήρξε ανάμεσά τους, τα βρήκαν, μετά την κίνηση της Μαλέσκου να της τηλεφωνήσει και να της δώσει συγχαρητήρια για τη συνέντευξη στη Δέσποινα Βανδή.

«Στο τέλος της σεζόν είχε γίνει μια παρεξήγηση, της είχαν μεταφέρει κάτι λάθος. Βλέποντας τη στάση του σταθμού απέναντί της, τη στήριξα. Της είπα "μη μασάς, συμβαίνει"» αρκέστηκε να πει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα δίνοντας οριστικό τέλος στη δήθεν κόντρα τους.

Οι δύο κυρίες συναντήθηκαν πριν από μερικά βράδια στα επίσημα εγκαίνια νέου flagship καταστήματος της ελληνικής αλυσίδας βιολογικών προϊόντων, “Βιολογικό Χωριό” όπου έδωσαν το παρών και πολλοί ακόμα επώνυμοι.

Ανάμεσά τους ο Μάκης Τσέλιος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Σάσα Σταμάτη, η Ναταλία Δραγούμη, η Σοφία Παυλίδου, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Έμυ Λιβανίου και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, δημοσιογραφικού και τηλεοπτικού χώρου.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved