Παναγιώταρου – Σχίζας: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι - Η ολόσωμη φόρμα της κέντρισε το ενδιαφέρον
Gossip Cam

Παναγιώταρου – Σχίζας: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι - Η ολόσωμη φόρμα της κέντρισε το ενδιαφέρον

Αχώριστοι είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας. Το ζευγάρι βιώνει τον απόλυτο έρωτα και δεν μπορεί να μείνεις ο ένας μακριά από τον άλλον για πολύ ώρα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας ζουν τον έρωτα τους και είναι μάλιστα έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού τον τελευταίο καιρό συγκατοικούν κιόλας.

Το ζευγάρι μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, δεν μπορεί στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον και, ως εκ τούτου, ο χρόνος που περνούν μαζί είναι αμέτρητος. Οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει πολλές εξορμήσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και πρόσφατα ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί της Αργυρούπολης και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει. Ωστόσο, στο γνωστό κατάστημα βρέθηκαν κι άλλοι λαμπεροί καλεσμένοι, ανάμεσά τους και παίκτες του Survivor.

Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους ήταν οι: Elizabeth Elechi, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Άσπα Πρεδάρη, Σοφιάνα Αβραμάκη, Κατερίνα Στικούδη, Γιάννης Σπαλιάρας κα.

Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, ενώ οι συζητήσεις έδιναν κι έπαιρναν.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved