Stylish μαμά η Χριστίνα Κοντοβά – Με sporty look στη βόλτα με την κόρη της, Ada
Gossip Cam

Stylish μαμά η Χριστίνα Κοντοβά – Με sporty look στη βόλτα με την κόρη της, Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά εδώ και ένα χρόνο περίπου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς έχει στην αγκαλιά της, την κόρη της Ada.

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους, με βόλτες, παιχνίδια και συζητήσεις και δεν μπορούν να κρύψουν την αγάπη που έχει η μία για την άλλη.

Σε μια από αυτές τις βόλτες τους, τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και όπως θα δείτε κι εσείς έλαμπαν από ευτυχία. Οι δυο τους βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για ένα χαλαρό περίπατο και η σχεδιάστρια μόδας επέλεξε ένα casual outfit και sneakers.

Η Χριστίνα Κοντοβά αγαπά τις απλές εμφανίσεις και μας δείχνει κάθε φορά πως μπορούμε να είμαστε κομψές όλες τις ώρες της ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σχεδιάστρια το τριήμερο επέλεξε να το περάσει στο Ρέκιαβικ της παγωμένης Ισλανδίας και να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές της χώρας.

Μάλιστα ανέβασε αρκετές φωτογραφίες, όχι μόνο φυσικά από την πρωτεύουσα αλλά και από τις εκδρομές που έκανε, όπως για παράδειγμα όταν επισκέφτηκε ένα ανενεργό ηφαίστειο, στον κρατήρα του οποίου έχει δημιουργηθεί μία μικρή λίμνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved