O Σασμός και τα ερωτευμένα ζευγάρια πήγαν θέατρο!
Gossip Cam

O Σασμός και τα ερωτευμένα ζευγάρια πήγαν θέατρο!

Σε μία από τις καλύτερες παραστάσεις του φετινού χειμώνα βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του κόσμου της υποκριτικής για να την απολαύσουν στο θέατρο Βρετάνια. 

Εκεί έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Οι μάγισσες του Σάλεμ» όπου πρωταγωνιστούν οι Άκης Σακελλαρίου, Ρένια Λουιζίδου, Μιχάλης Αεράκης, Δανάη Επιθυμιάδη, Γιάννης Καλατζόπουλος, Μελίνα Βαμβακά και Κώστας Κάππας σε σκηνοθεσία Νικορέτη Χανιωτάκη.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μη βρεθούν στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων σημαντικοί ηθοποιοί της χώρας μας. Ανάμεσά τους φυσικά και πολλοί πρωταγωνιστές της σειράς Σασμός όπου παίζει και ο Μιχάλης Αεράκης, υποδυόμενος τον παπά Μιχάλη.

Η Μαρία Τζομπανάκη συνοδευόμενη από τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και την σύζυγό του Γεωργία Κρασσά, η Δανάη Παππά με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, η Αλίνα Κωτσοβούλου αλλά και πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι των πρωταγωνιστών.

Από τις πρώτες που έσπευσαν να συγχαρούν την πρωταγωνίστρια Ρένια Λουιζίδου ήταν η καλή της φίλη Μαρία Φιλίππου, ενώ στα καμαρίνια μετά το τέλος της πρεμιέρας είδαμε επίσης την Μαριάννα Πολυχρονίδη, τον Βασίλη Παλαιολόγο με τη Δήμητρα Σιγάλα, την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την Εύα Κοτανίδη, τη Θεοδώρα Σιάρκου, τον Θανάση Κουρλαμπά και τη Μαρία Καβουκίδου, τον Χάρη Ρώμα, τον Μίνω Μάτσα με την Όλγα Κεφαλογιάννη αλλά και το ζεύγος Κουτσούμπα.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved