Πρεμιέρα στο θέατρο Δανδουλάκη για το έργο «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου»-Οι λαμπερές παρουσίες
Gossip Cam

Πρεμιέρα στο θέατρο Δανδουλάκη για το έργο «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου»-Οι λαμπερές παρουσίες

Πλήθος καλλιτεχνών αλλά και απλού κόσμου συγκεντρώθηκε χθες το βράδυ (3/11) για τη λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» που ανεβαίνει φέτος στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. 

Και μόνο τα ονόματα των πρωταγωνιστών αποτελούσαν εγγύηση ότι οι θεατές θα απολαύσουν μία μοναδική παράσταση που υπογράφουν οι Ρέππας - Παπαθανασίου.

Φυσικά, το φοβερό συγγραφικό δίδυμο δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα, με τους πρωταγωνιστές Κάτια Δανδουλάκη, Κοραλία Καράντη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιώργο Γεροντιδάκη και Πάνο Σταθακόπουλο μετά το τέλος της παράστασης να δέχονται τα συγχαρητήρια από καλούς φίλους καλλιτέχνες που είχαν σπεύσει να τους απολαύσουν.

Ανάμεσά τους ο Παύλος Ορκόπουλος, η Νικολέττα Βλαβιανού με την κόρη της, Μαρία, φυσικά ο Φάνης Μουρατίδης, αλλά και η Λένα Δροσάκη, ο Άγγελος Μπούρας, η Νίκη Παλληκαράκη, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, η Όλγα Πολίτου και πολλοί ακόμα.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Φρανσουάζ Κορμπάν, ζάπλουτη κληρονόμος, ζει στην βίλα της μαζί με τον νεότερο σύζυγό της Πωλ Κορμπάν και την αφοσιωμένη οικονόμο της Αντέλ. Τα χρέη του Πωλ στα χαρτιά και η πίεση που ασκεί στην Φρανσουάζ για την αποπληρωμή τους κορυφώνουν ακραία την ένταση και την τριβή στην σχέση του ζευγαριού. Η ατμόσφαιρα βαραίνει όταν νυχτερινοί θόρυβοι ταράζουν την ηρεμία της βίλας – θόρυβοι και ίχνη μιας παρουσίας που ούτε ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής δεν μπορεί να εξηγήσει… Η ξαφνική επίσκεψη της Βαρόνης Σαρντονί και αυτά που έχει να πει, μπερδεύουν ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση.. Ένας ιστός αράχνης δείχνει να υφαίνεται γύρω από την Φρανσουάζ και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός.

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved