Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά: Βραδινή έξοδος για δύο!
Gossip Cam

Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά: Βραδινή έξοδος για δύο!

Κάνοντας σιγά σιγά και με ηρεμία τις ετοιμασίες του γάμου τους, ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά δείχνουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους και φυσικά είναι αχώριστοι!

Το ζευγάρι, που βρέθηκε πριν από λίγους μήνες στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας όταν ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε στο Survivor και μάλιστα βρέθηκε και στον τελικό, χάνοντας το μεγάλο έπαθλο από τον Στάθη Σχίζα, δείχνει να απολαμβάνει την κάθε του στιγμή, έχοντας πλέον αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο που δεν ήταν μαζί.

Το διάστημα που εκείνος έλειπε για τον Άγιο Δομίνικο, υπήρξε αρκετά δύσκολο και για τους δύο, όμως κατάφεραν να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους και να είναι και πάλι πολύ ευτυχισμένοι.

Παρά την αναβολή του γάμου τους που αρχικά είχε οριστεί για τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η όμορφη tv persona συνεχίζουν σε ήρεμους ρυθμούς να κάνουν τις ετοιμασίες τους για να ζήσουν την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους όπως την έχουν ονειρευτεί.

Μέχρι τότε, χαίρονται κάθε στιγμή μαζί και μάλιστα πριν από μερικά βράδια ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε βραδινή τους έξοδο για διασκέδαση κατά την οποία ήταν αχώριστοι.

Ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον και ήταν μονίμως αγκαλιασμένοι.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery από την έξοδό τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved