Nightout για τους πρώην παίκτες των realities- Που τους συναντήσαμε!
Gossip Cam

Nightout για τους πρώην παίκτες των realities- Που τους συναντήσαμε!

Ο φωτογραφικός φακός gossip-tv βρέθηκε πριν από μερικές μέρες σε γνωστό bar των νοτίων Προαστίων και απαθανάτισε πλήθος celebrities να εντυπωσιάζουν με τα outfits τους και να διασκεδάζουν!

Ανάμεσα στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν συναντήσαμε και πλήθος πρώην παικτών, τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από reality shows.

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό του gossip-tv και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Τα ζευγάρια του Survivor, λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι του τελευταίου κύκλου, ξεκίνησαν μια νέα κοινή ζωή, μιας και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τη σειρά της, για ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις απίθανες ενδυματολογικές της επιλογές. Η πρώην παίκτρια των Διασήμων κάνει πάντοτε τολμηρές επιλογές, ενώ αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα λευκό σύνολο, το οποίο και σέταρε με ένα φούξια έντονο πανοφώρι.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved