Ερωτευμένα ζευγάρια σε ρομαντικό... κρεσέντο! Πού τα απαθανάτισε ο φακός του gossip-tv;
Gossip Cam

Ερωτευμένα ζευγάρια σε ρομαντικό... κρεσέντο! Πού τα απαθανάτισε ο φακός του gossip-tv;

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv στάθηκε τυχερός και τις προηγούμενες μέρες απαθανάτισε ερωτευμένα ζευγάρια σε εξόδους τους πιασμένα χέρι χέρι και πιο ερωτευμένα από ποτέ! 

Εντοπίσαμε τον Αντώνη Ρέμο με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας να επιστρέφουν μετά από ψώνια για το σπίτι. Ήταν ντυμένοι casual και χαίρονταν τη φθινοπωρινή λιακάδα καθώς περπατούσαν.

Στο κέντρο της Αθήνας να περπατούν σε πολυσύχναστο δρόμο η Αντωνία Καλλιμούκου με τον σύζυγό της Νίκο Παραδείση και μάλιστα έδειχναν να βιάζονται λίγο.

Σε βραδινές εξόδους τους απαθανατίστηκαν τις τελευταίες μέρες η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα. Το ζευγάρι άφησε τα δίδυμα στο σπίτι και το ένα βράδυ βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή και το άλλο βρέθηκαν στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Ζουγανέλη με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Σε πρωινή βόλτα τους στη Γλυφάδα μαζί με το χαριτωμένο σκυλάκι τους απαθανατίστηκαν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης οι οποίοι ντυμένοι με φόρμες, προφανώς ετοιμάζονταν αργότερα να κάνουν και την γυμναστική τους όπως συνηθίζουν καθημερινά για να διατηρούνται σε φόρμα.

Επίσης σε δρόμο της Γλυφάδας εντοπίσαμε τον Κώστα Σόμμερ και την εγκυμονούσα -στο δεύτερο παιδί τους- σύζυγό του Βαλεντίνη Παπαδάκη να περπατούν χέρι χέρι και να απολαμβάνουν τον περίπατό τους.

Τέλος, παντού μαζί είναι καθημερινά η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης οι οποίοι σπάνια απαθανατίζονται από τον φωτογραφικό φακό. Οι φωτογραφίες τους όμως είναι από το πρόσφατο ταξίδι που έκαναν στην Ιταλία, με αφορμή τα γενέθλια του ηθοποιού. Δείτε όλες τις φωτό των ζευγαριών στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved