Τούνη - Παναγιωτακοπούλου:Τα outfits που επέλεξαν σε βραδινή έξοδο θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό
Gossip Cam

Τούνη - Παναγιωτακοπούλου:Τα outfits που επέλεξαν σε βραδινή έξοδο θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Η Ιωάννα Τούνη και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχουν ένα κοινό και αυτό είναι η αγάπη τους για την μόδα. 

Χθες (17/11) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στο Νέο Ηράκλειο και εκεί βρέθηκαν αρκετοί celebrities.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Ιωάννα Τούνη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Στάθης Σχίζας, Τριαντάφυλλος, Ελένη Τσολάκη, κα. Ωστόσο αυτές που μαγνήτισαν τα βλέμματα ήταν η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Οι δύο κυρίες της ελληνικής showbiz ακολουθούν πιστά την μόδα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους. Αυτή τη φορά όμως, έκαναν την διαφορά...

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, επέλεξε ένα casual τζιν παντελόνι και ένα σατέν μπλε τοπ, τα οποία και είναι συνδυάσει τέλεια με αντίστοιχες μπλε σατέν γόβες. Η γνωστή influencer θέλησε να αφήσει την κοιλίτσα της ακάλυπτη, δείχνοντας μας με αυτόν τον τρόπο το πόσο έχει φουσκώσει.

Από την άλλη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φόρεσε μια all over cow print ολόσωμη φόρμα, η οποία ''αγκάλιαζε'' το σώμα της και αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της. Όπως ήταν φυσικό, όλα τα φλας έπεσαν πάνω τους και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved