Μιχάλης Ζαμπίδης: Βόλτα για ψώνια με τις γυναίκες της ζωής του!
Gossip Cam

Μιχάλης Ζαμπίδης: Βόλτα για ψώνια με τις γυναίκες της ζωής του!

Μόλις τον περασμένο Μάιο ο Μιχάλης Ζαμπίδης υποδεχόταν τα δίδυμα κοριτσάκια του, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Μαρία Καρολίνα Ντάσιου. Και τώρα απολαμβάνει τις πρώτες βόλτες ως... πάτερ Φαμίλιας!

Ο κορυφαίος αθλητής στο kick boxing είδε από εκείνη την ημέρα τη ζωή του να αλλάζει. Τι και αν μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι ο σκληροτράχηλος και αήττητος πρωταθλητής;

Στην πραγματική ζωή δεν είναι τίποτα άλλο από έναν τρυφερό σύντροφο και μπαμπά που και πάνες θα αλλάξει (#not), και θα ταΐσει, και τα κοριτσάκια του θα αγκαλιάσει με τρυφερότητα και βόλτα θα βγει μαζί τους...

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τον απαθανάτισε μαζί με τα κορίτσια του σε βόλτα του σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να χαίρεται κάθε του στιγμή.

Οι τέσσερίς τους βγήκαν για ψώνια, με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να κρατάει τη μία κόρη του στην αγκαλιά ενώ η άλλη απολάμβανε τη βόλτα της στο καρότσι που κινούσε η ευτυχής και πανέμορφη μαμά.

Ο ευτυχής μπαμπάς πρόσφατα αποκάλυψε και τα πάντα για τη διπλή βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του:

«Τα κοριτσάκια μου θέλουμε να τα βαφτίσουμε πάνω στον χρόνο. Κοιτάζω ημερομηνίες, κοιτάζω πράγματα. Δεν έχουμε ανακοινώνεις ούτε στις γιαγιάδες ούτε πουθενά. Περνάμε όμορφα, ζούμε τις ημέρες, βγάζουμε πολλές φωτογραφίες γιατί περνάνε γρήγορα όλα αυτά και θέλουμε να τα βιώνουμε».

Νονοί, όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικές εβδομάδες θα είναι ο Άμλετ Τουνιάν και ο Κωνσταντίνος Κάτσικας.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την υπέροχη βόλτα της οικογένειας Ζαμπίδη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved