Nightout για τις φιναλίστ των ελληνικών καλλιστείων- Οι λαμπερές παρουσίες και τα γενέθλια!
Gossip Cam

Nightout για τις φιναλίστ των ελληνικών καλλιστείων- Οι λαμπερές παρουσίες και τα γενέθλια!

Ο φωτογραφικός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στην καρδιά της Αθήνας μαζί με τις φιναλίστ των Ελληνικών καλλιστείων Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς, Miss Young 2022!

O μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και οι διαγωνιζόμενες έχουν πολύ άγχος για το αποτέλεσμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο φωτογραφικός του gossip-tv απαθανάτισε όλες τις διαγωνιζόμενες να διασκεδάζουν με την ψυχή τους λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, για να χαλαρώσουν λίγο, ελάχιστες ώρες πριν από την μεγάλη βραδιά. Μάλιστα, μια από τις φιναλίστ είχε τα γενέθλιά της και έσβησε τα κεράκια της, με τις υπόλοιπες κοπέλες να της εύχονται με τον πιο θερμό τρόπο!

Η κριτική επιτροπή

Η 7μελής κριτική επιτροπή αποτελείται από τον αγαπημένο επιχειρηματία της μόδας Λάκη Γαβαλά, το top model των 90’ς Ιωάννα Σουλιώτη, τη Μις Ελλάς 2015 Κατερίνα Στικούδη, τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, τον εξαίρετο φωτογράφο Γιώργο Μεστούση, τη Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου και την εντυπωσιακή χορογράφο και διεθνή κριτή χορού Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία θα αναλάβει και την σκηνική παρουσία των Φιναλίστ τη βραδιά του τελικού.

Πρόεδρος της επιτροπής όπως πάντα ο Πάνος Ζήνας.

Διαβάστε επίσης:

Καλλιστεία 1997: Το ευτράπελο με την εξοργισμένη διαγωνιζόμενη και η αντίδραση της Μενεγάκη

Ομορφιά και λάμψη στον 1ο προκριματικό των Ελληνικών καλλιστείων Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς, Miss Young

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved