Πυρετός το Σαββατόβραδο! Όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στα νυχτερινά κέντρα! Γλέντι μέχρι πρωί
Gossip Cam

Πυρετός το Σαββατόβραδο! Όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στα νυχτερινά κέντρα! Γλέντι μέχρι πρωί

Όχι μόνο χθες (19/11) αλλά και το βράδυ της Παρασκευής, οι celebs φόρεσαν τα πιο εντυπωσιακά σύνολά τους και μαζί με τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα βρέθηκαν στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες! 

Οι μουσικές συναντήσεις δε επί σκηνής έδωσαν και πήραν! Και από πού να αρχίσουμε!

Ο Μιχάλης Κουινέλης ή Stavento αν προτιμάτε βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η μητέρα της κόρης του, Ήβη Αδάμου μαζί με τον Διονύση Σχοινά και ήταν δεδομένο ότι οι θαμώνες θα γίνουν μάρτυρες μιας υπέροχης συνύπαρξής τους στη σκηνή τραγουδώντας υπέροχα ντουέτα.

Ο καλύτερος οικοδεσπότης, ιππότης κανονικός αποδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος υποδέχτηκε στη σκηνή του Teatro την Ανδρομάχη. Ο Κωνσταντίνος της παραχώρησε το μικρόφωνο προκειμένου να ερμηνεύσει επιτυχίες της και στο τέλος με ένα χειροφίλημα μας έκανε όλους και όλες να... τρελαθούμε από τη ζήλια!

Για πιο λαϊκό πρόγραμμα βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι για να διασκεδάσουν στο Tokyo Club Theater με τις ερμηνείες της Ιουλίας Καλλιμάνη. Εκεί είδαμε τη Νάνσυ Παραδεισανού, τον Περικλή Κονδυλάτο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Πόπη Μαλλιωτάκη με τον Βασίλη Λαζαρίδη εν μέσω... θύελλας αντιδράσεων από την οικογένεια του πρώην αείμνηστου συζύγου της Μπάμπη Λαζαρίδη, τον Στηβ Μιλάτο, τη Τζούλια Νόβα, τους ερωτευμένους Γιώργο Καβακάκη και Πελαγία Καζολέα, τη Βίκυ Κάβουρα, την Εύη Αδάμ και πολλούς ακόμα.

Τέλος, μία μοναδική εμφάνιση έκαναν στο Don Athens ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός όπου έσπευσαν να τους απολαύσουν φυσικά η σύζυγος του πρώτου αλλά και πολλοί επώνυμοι φίλοι τους.
Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved