Γιώτα Νέγκα: Καθήλωσε τους πάντες στο θέατρο Άλσος- Η λαμπερή εμφάνιση και το ζεστό χειροκρότημα!
Gossip Cam

Γιώτα Νέγκα: Καθήλωσε τους πάντες στο θέατρο Άλσος- Η λαμπερή εμφάνιση και το ζεστό χειροκρότημα!

Η Γιώτα Νέγκα έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Άλσος το βράδυ της Παρασκευής (25-11) και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τις μαγικές στιγμές, καθ' όλη την διάρκεια της ερμηνείας της επί σκηνής. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τα τραγούδια της, αλλά και τις ερμηνείες της, που κάθε φορά τους μεταφέρουν συναισθήματα και τους ταξιδεύουν.

Κάτι τέτοιο συνέβη και το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης "Κρυφές Γωνιές" στο θέατρο Άλσος, με την μοναδική Γιώτα Νέγκα να ανεβαίνει επί σκηνής και να ξεδιπλώνει τον πιο υπέροχο εαυτό της μπροστά στο κοινό της, οι οποίοι την απόλαυσαν και πέρασαν φανταστικά.

Η τραγουδίστρια συγκινημένη τους ευχαρίστησε που έδωσαν το παρόν, ενώ ταυτόχρονα δεσμέυτηκε ότι για τις επόμενες Παρασκευές θα τους κάνει να διασκεδάζουν με την ψυχή τους και όλοι μαζί, με αυτόν τον τρόπο, θα γίνονται μια παρέα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και απαθανάτισε την Γιώτα Νέγκα, η οποία, για ακόμα μια φορά, μας απέδειξε το γιατί την αγαπάμε τόσο. Η τραγουδίστρια είχε επιλέξει να φορέσει μια υπέροχη ολόσωμη φόρμα με μπλέ σκούρα παγιέτα, ενώ τα μαλλιά της ήταν ίσια και για το μακιγιάζ της είχε κάνει κάτι έντονο στα μάτια, διατηρώντας τα χείλη της σε nude τόνους.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved