Λένα Παπαληγούρα: Στο πλευρό της ο σύζυγός της στην επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο!
Gossip Cam

Λένα Παπαληγούρα: Στο πλευρό της ο σύζυγός της στην επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο θέατρο Πορεία και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Το Κουκλόσπιτο", με την Λένα Παπαληγούρα να κατέχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό την έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Λένα Παπαληγούρα πρωταγωνιστεί την φετινή θεατρική σεζόν στην παράσταση "Το Κουκλόσπιτο" μαζί με τον Γιώργο Χριστοδούλου και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης (24-11) το έργο έκανε επίσημη πρεμιέρα, με όλον τον θίασο να υποδέχεται αγαπημένους φίλους και δημοσιογράφους, ώστε να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Λίγα λόγια για την παράσταση...

Ποινικά κολάσιμες πράξεις, ωμοί εκβιασμοί, φόβοι, αγωνίες, αυτοκτονικές σκέψεις, εναλλάσσονται με την αγάπη, την ελπίδα, το φλερτ, τη χαρά, τα ιδεώδη της τέλειας οικογένειας, της κοινωνικής ανόδου και της οικονομικής ευμάρειας – όλα αυτά μέχρι την τελική αναμέτρηση με την Αλήθεια, η οποία θα σαρώσει τα πάντα χωρίς οίκτο για κανέναν από τους δύο πρωταγωνιστές. (Λένα Παπαληγούρα και Γιώργος Χριστοδούλου).

Όλοι οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και η αλήθεια είναι ότι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό τους. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τους ηθοποιούς να φωτογραφίζονται χαμογελαστοί και μάλιστα ο σύζυγος της Λένας Παπαληγούρα, Άκης Πάντος, βρισκόταν φυσικά στο πλευρό της.

Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τα οποία και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους στην καθημερινότητα και τους έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved