Ανδριώτου-Μαρτίκας: Έρωτας παράφορος και... Survivor! Η βραδινή έξοδος και οι τρυφερές φωτό
Gossip Cam

Ανδριώτου-Μαρτίκας: Έρωτας παράφορος και... Survivor! Η βραδινή έξοδος και οι τρυφερές φωτό

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, όχι μόνο είναι μαζί αλλά δείχνουν και πολύ ερωτευμένοι. 

Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα φωτογραφικά ενσταντανέ τους σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους όπου δεν σταμάτησαν να είναι αγκαλιά και να φέρονται πολύ τρυφερά ο ένας στον άλλον.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε βραδινή έξοδο σε event με πολλές επώνυμες παρουσίες, όμως οι δυο τους τράβηξαν τα βλέμματα αλλά και τα φλας καθώς δεν σταμάτησαν να είναι αγκαλιά. Ανάμεσά τους η Ραμόνα Βλαντή, η Σοφιάνα Αβραμάκη, η Μαριπόζα και πολλές ακόμα όμορφες παρουσίες.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε όσο ήταν και οι δύο στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και στην Ένωση των δύο ομάδων ήρθαν πιο κοντά.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θεωρεί πως η μέρα της επετείου της σχέσης τους πρέπει να είναι η μέρα που έγινε η Ένωση στον Άγιο Δομίνικο, κάτι που δείχνει να βρίσκει απόλυτα σύμφωνη τη Βρισηίδα.

Το ζευγάρι είναι συνεχώς μαζί όμως ακόμα, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχει πάρει την απόφαση επίσημα να συγκατοικήσει. Βέβαια, αυτό στην πράξη συμβαίνει αφού η Βρισηίδα, ως Θεσσαλονικιά, τα μεγάλα διαστήματα που μένει στην Αθήνα τα περνάει με τον αγαπημένο της, οπότε δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τις... επισημότητες.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από το event που έλαβε χώρα στο Beluga:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved