Nightout για τους celebrities: Oι εντυπωσιακές εμφανίσεις και το κατακόκκινο παλτό της Κουτσελίνη!
Gossip Cam

Nightout για τους celebrities: Oι εντυπωσιακές εμφανίσεις και το κατακόκκινο παλτό της Κουτσελίνη!

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv  απαθανάτισε πλήθος επώνυμων καλεσμένων να διασκεδάζουν όλοι μαζί και να φωτογραφίζονται με το πιο λαμπερό τους χαμόγελο!

Πρώην παίκτες από ριάλιτι βρέθηκαν και όλοι μαζί μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους, ενώ παράλληλα δοκίμασαν νέες γεύσεις και απόλαυσαν και εξαιρετικά cocktails.

Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους συναντήσαμε και την Κάτια με την Μαρία, οι οποίες αποχώρησαν πολύ πρόσφατα από το Greece's Next Top Model και μάλιστα θεωρούνταν δυο από τα φαβορί για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων.

Οι δυο τους φαίνεται ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού κάνουν ακόμα παρέα και είναι ιδιαίτερα δεμένες, ενώ με μια πρόχειρη ματιά στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, βλέπουμε ότι έχουν συνεργαστεί και σε πρόσφατη επαγγελματική φωτογράφηση.

Ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση από πρόσωπο που δεν μας έχει συνηθίσει σε συχνά nightout είναι η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία και επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακότατο κόκκινο παλτό, που ταίριαζε απίθανα με το υπόλοιπο σύνολό της, που ήταν total black!

Επίσης, όσον αφορά τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, ανάμεσά τους είδαμε την Μέγκι Ντρίο, τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Σταυρούλα Χρυσαειδή, την Ειρήνη Κολυδά, τον Πάνο Καλλίδη, τον Τρύφωνα Σαμαρά και πολλούς άλλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved