Ελένη Δήμου: Κοιτά τον άνδρα της στα μάτια μετά από 36 χρόνια γάμου και... λιώνει!
Gossip Cam

Ελένη Δήμου: Κοιτά τον άνδρα της στα μάτια μετά από 36 χρόνια γάμου και... λιώνει!

Αν υπάρχει ένα ζευγάρι στον καλλιτεχνικό χώρο που κρατάει αμείωτο τον έρωτά του σαν την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους, αυτό είναι σίγουρα η Ελένη Δήμου και ο Άκης Γκολφίδης

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 36 χρόνια όμως είναι σαν να γνωρίστηκαν μόλις χθες και να διανύουν τον πρώτο καιρό του φλογερού έρωτά τους.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ελένη Δήμου και τον μουσικό παραγωγό και ηχολήπτη Άκη Γκολφίδη οι οποίοι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι.

Κάθε φορά, έστω και σπάνια, που μιλάει η Ελένη Δήμου για την προσωπική της ζωή, μόνο ένα πρόσωπο είναι ο πρωταγωνιστής. Και είναι ο άνδρας της ο οποίος τη φωνάζει κοριτσάκι μου.

«Ο σύζυγός μου είναι σπουδαίος άνθρωπος, ο Άκης έχει ένα καταπληκτικό επίπεδο. Τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη! Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο! Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους.

Είμαι αποφασισμένη. Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης.

Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον», είχε πει η Ελένη Δήμου σε σπάνια συνέντευξή της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ευτυχισμένο ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του στο Vox όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν την παράσταση του Θανάση Αλευρά τον οποίο και συνεχάρηκαν στο τέλος.

Δείτε φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved