Καρέ καρέ το γλέντι του Τζέιμς Φράνκο με τη Βίσση στον Σχοινά
Gossip Cam

Καρέ καρέ το γλέντι του Τζέιμς Φράνκο με τη Βίσση στον Σχοινά

Πρώτοι σας ενημερώσαμε για τη βραδινή έξοδο του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού Τζέιμς Φράνκο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου μαζί με νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες. 

Η παρέα όμως ήταν γενικότερα διάσημη αφού σ' αυτήν ανήκε και η Άννα Βίσση η οποία επέλεξε το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο για να γιορτάσει την ονομαστική της εορτή.

Έτσι, βρέθηκε εκεί, έχοντας να πει πολλά με τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό ο οποίος συνοδευόταν από την κούκλα σύντροφό του Izabel Pakzad.

Το ζευγάρι έδειξε να απολαμβάνει το Athens by night και αφέθηκε να παρασυρθεί στο πάρτι που έστησε ο Διονύσης Σχοινάς με τις ερμηνείες του, κάνοντας το κέφι να χτυπήσει κόκκινο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε καρέ καρέ το γλέντι του Τζέιμς Φράνκο στο νυχτερινό κέντρο, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε πολλά να πει προφανώς με την Άννα Βίσση η οποία έσκυβε στο αφτί του και του μιλούσε.

Η διασκέδαση του διάσημου ηθοποιού κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως και της Άννας Βίσση η οποία μάλλον θα έχει να θυμάται για καιρό τη φετινή της γιορτή.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved