Η παρουσιάστρια «λιώνει» στη γυμναστική για να διατηρήσει τη σιλουέτα της
Gossip Cam

Η παρουσιάστρια «λιώνει» στη γυμναστική για να διατηρήσει τη σιλουέτα της

Μπορεί η βάση της να μην είναι στην Ελλάδα, όμως όταν για κάποιες μέρες ταξιδεύει μέχρι εδώ, φροντίζει να μην ξεφύγει ούτε μέρα από το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί. 

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η οποία πριν από μερικές μέρες ταξίδεψε από τη Σουηδία όπου είναι η βάση της, στην Ελλάδα, για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και βρήκε χρόνο και για τη γυμναστική της.

Διαθέτοντας ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε τα αθλητικά της, συνάντησε στον Εθνικό Κήπο personal trainer που προσέλαβε για λίγες μέρες και μαζί του έκανε γυμναστική κατάλληλη για σύσφιξη, ενδυνάμωση και γενικότερα συντήρηση προκειμένου να μην «τεμπελιάσει» όσο καιρό θα βρισκόταν στην Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να... λιώνει από τη γυμναστική, ακούγοντας σχεδόν ευλαβικά τις οδηγίες του personal trainer ο οποίος μάλλον δεν της χαρίστηκε ούτε για μία στιγμή.

Παρ' όλο που κάθισε λίγο να ξαποστάσει στα μέσα του προγράμματος, αμέσως συνέχισε με τον ίδιο δυναμισμό και την όρεξη με πριν.

Δείτε φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved