Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Νατάσας Τσακαρισιάνου, η κούκλα Αραβανή και ο χορός της Παλιοσπύρου
Gossip Cam

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Νατάσας Τσακαρισιάνου, η κούκλα Αραβανή και ο χορός της Παλιοσπύρου

Και τι δεν είχε αυτό το Σαββατοκύριακο, από επίσημες πρεμιέρες με σπάνιες εξόδους μέχρι βόλτες επωνύμων για Χριστουγεννιάτικες αγορές.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν παντού «παρών» και απαθανάτισε όμορφες στιγμές και ωραίους ανθρώπους! Το Σάββατο (10-12) πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «ΣΚΡΟΥΤΖ The Musical» στο θέατρο Ακροπόλ κι εκεί συναντήσαμε πολύ αγαπημένους ανθρώπους από το χώρο της Ελληνικής showbiz. Ανάμεσα σε αυτούς και τη Νατάσα Τσακαρισιάνου σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η ηθοποιός, την οποία έχουμε λατρέψει μέσα από τους επιτυχημένους της τηλεοπτικούς ρόλους, δεν έχει αλλάξει καθόλου! Την επίσημη πρεμιέρα παρακολουθήσαν επίσης η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Μαίρη Χρονοπούλου και πολλοί ακόμη.

Τη γιορτή της που είναι σήμερα Δευτέρα (12-12) γιόρτασε στο Βοτανικό την Παρασκευή (9-12) η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου με κάλους της φίλους. Ανάμεσα τους η κουμπάρα της Έλλη Αγγελιδάκη, η Σοφία Παθέκα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και άλλοι.

Η όμορφη παρέα διασκέδασε με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Έλενα Παπαρίζου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια ξεχωριστή βραδιά που είχε οργανώσει ο Χάρης Σιανίδης που ευχήθηκε πρώτος πρώτος στη φίλη του Σπυριδούλα. Από τη βραδιά αυτή δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τον υπέροχο χορό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία έλαμπε μέσα στο κατακόκκινο φόρεμά της.

Από το Σαββατοκύριακο αυτό δεν έλειψαν βέβαια και οι έξοδοι για αγορές. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Ευαγγελία Αραβανή να κάνει τις αγορές της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

Ακόμη και με μάσκα προστασίας η παρουσιάστρια ήταν μια κούκλα! Φορώντας ένα σετάκι φόρμες σε μωβ φόρμες ήταν στιλάτη και σικάτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved