Ίαν Ζίρινγκ: Oι βόλτες του «Στιβ» του Beverly Hills στην Αθήνα!
Gossip Cam

Ίαν Ζίρινγκ: Oι βόλτες του «Στιβ» του Beverly Hills στην Αθήνα!

Ο Στιβ, ο καλοκάγαθος γίγαντας με την καρδιά μικρού παιδιού της θρυλικής -πλέον- Αμερικανικής σειράς, ο Ίαν Ζίρινγκ, βρέθηκε στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και μαγεύτηκε!

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στη χώρα μας με αφορμή τη συμμετοχή της σε μία Ισραηλινή τηλεοπτική παραγωγή, γυρίσματα της οποίας έγιναν εδώ. Ο λόγος για το σόου ποδοσφαίρου Gollstar που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Ισραηλινή τηλεόραση και μέρος του γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Ο Ίαν Ζίρινγκ κατά την άφιξή του κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Αθήνας όμως χρειάστηκε να βρεθεί και στη Χαλκίδα για κάποια γυρίσματα και έτσι γνώρισε και την πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τις ελληνικές ομορφιές, τον ήπιο καιρό αλλά και τη ζεστασιά του απλού κόσμου ενώ έδειξε μαγεμένος και από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε βόλτα του στο κέντρο της πόλης αλλά και αργότερα όταν θέλησε να απολαύσει έναν καφέ σε γνωστό καφέ σε κεντρικό δρόμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved