Οι τρυφερές αγκαλιές της Τάμτας Μαστοράκη με τον Χρήστο Μπέζα δύο μήνες μετά τον γάμο τους
Gossip Cam

Οι τρυφερές αγκαλιές της Τάμτας Μαστοράκη με τον Χρήστο Μπέζα δύο μήνες μετά τον γάμο τους

Ήταν 18 Νοεμβρίου όταν η Τάμτα Μαστοράκη και ο Χρήστος Μπέζας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, ενώ η νύφη ήταν εκθαμβωτική στο πλευρό του αγαπημένου της.

«It was a magical night. I said YES 💍 ❤️ 🙏 🧿», είχε γράψει η ίδια λέγοντας το πολυπόθητο «ναι» τον περασμένο Ιούλιο και λίγο αργότερα παντρεύτηκε στο Δημαρχείου του Βύρωνα.

Η Τάμτα Μαστοράκη έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της φόρεμα. Λευκό με τούλινα μανίκια, μίνι που αναδείκνυε την απίθανη σιλουέτα της και με βολάν στο τελείωμα που το έκανε να μοιάζει και ρομαντικό.

Στα μαλλιά της η Τάμτα είχε επιλέξει να φορέσει μια στέκα γεμάτη λευκές πέρλες, σκέτο κόσμημα δηλαδή ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση.

Δύο μήνες μετά τον γάμο τους, η Τάμτα Μαστοράκη και ο Χρήστος Μπέζας έκαναν βραδινή έξοδο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε αγκαλιασμένους και πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Να σας θυμίσουμε πως ηΤάμτα Μαστοράκη υπήρξε παίκτρια του My style Rocks ενώ στην ηλικία των 15 ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και έχει πάρει μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Δωδεκάνησα» κερδίζοντας την τέταρτη θέση. Ιδιαίτερα γνωστή έγινε με τη συμμετοχή της στα Playmate το 2009, που αν και δεν κέρδισε κάποιον τίτλο, το όνομα της έπαιξε σε αρκετά Media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved