Ζέτα Μακρυπούλια: Σπάνια βραδινή έξοδος με καλή παρέα στα μπουζούκια!
Gossip Cam

Ζέτα Μακρυπούλια: Σπάνια βραδινή έξοδος με καλή παρέα στα μπουζούκια!

Σπάνια βλέπουμε πλέον τη Ζέτα Μακρυπούλια στα μπουζούκια, όμως να που ήρθε και αυτή η στιγμή, με την όμορφη ηθοποιό να κλέβει τα φωτογραφικά φλας σε αυτή την έξοδό της... 

Πολύ παλιότερα η όμορφη ηθοποιός βρισκόταν πάντα πρώτο τραπέζι πίστα, ειδικά όποτε ο τότε σύντροφός της Αντώνης Ρέμος είχε πρεμιέρα. Λίγο πιο πρόσφατα, κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη συναντούσε κανείς συχνότερα σε μουσικές σκηνές ή συναυλίες. Τα τελευταία χρόνια την εντοπίζαμε κυρίως σε θεατρικές πρεμιέρες.

Προσφάτως όμως, πριν από μερικά βράδια, την είδαμε σε νυχτερινό κέντρο και η αλήθεια είναι πως ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για όλους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, φορώντας ένα σικ αλλά απλό outfit και με ελαφρύ μακιγιάζ, έκανε την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν αγαπημένοι καλλιτέχνες και έκανε τα φλας να αστράψουν πάνω της.

Εκεί είχε όμορφη παρέα, αυτή του επίσης ηθοποιού Θανάση Αλευρά ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους φίλους. Οι δυο τους έδειξαν να το καταδιασκεδάζουν σε χαμηλούς τόνους και πολύ χαλαρά, απολαμβάνοντας τη βραδιά.

Δείτε φωτογραφίες από τη σπάνια αυτή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved