Γιάννης Τσορτέκης - Τρυφερός μπαμπάς για την κόρη του ο Γιώργης από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»!
Gossip Cam

Γιάννης Τσορτέκης - Τρυφερός μπαμπάς για την κόρη του ο Γιώργης από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»!

Τρυφερός μπαμπάς για τη 10χρονη κόρη του είναι ο Γιάννης Τσορτέκης ο οποίος, για εκείνους που δεν τον γνώριζαν, είναι η μεγάλη αποκάλυψη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!

Ο ηθοποιός ο οποίος εδώ και χρόνια κάνει σπουδαία καριέρα στο θέατρο, φέτος «χτύπησε» με δύο εντελώς αντίθετους ρόλους τηλεοπτικά. Αρχικά τον είδαμε ως τον σκληρό και δύστροπο Χαράλαμπο στο Maestro ο οποίος στο τέλος δολοφονείται μπροστά στα μάτια του γιου του ενώ τώρα τον απολαμβάνουμε ως γλυκό και τρυφερό Γιώργη στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος με τη Νίτσα του!

Μακριά από τηλεοπτικά πλατό και κόντρα ρόλους όμως, ο Γιάννης Τσορτέκης είναι ένας τρυφερός μπαμπάς για τα παιδιά του. Αν και ο γιος του πλέον είναι φοιτητής και ενήλικος, η μικρότερη κόρη του είναι μόλις 10 ετών και φυσικά έχει την απόλυτη ανάγκη τόσο τη δική του όσο και της μητέρας της.

«Έχω δυο παιδιά. Ο γιος μου έγινε 18 και η κόρη μου είναι στα 10. Δεν ξέρω τι ονειρεύεται να γίνει ο γιος μου, ούτε τον ρωτάω. Παρότρυνα τον γιο μου να κάνει κάτι που θα το νιώθει αποκλειστικά ως παιχνίδι και επειδή είναι αθλητής, του είπα να πάει στη γυμναστική ακαδημία», είχε δηλώσει για τα παιδιά του παλαιότερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Γιάννης Τσορτέκης τον οποίο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μαζί με τη μικρή του σε βόλτα τους στο Νέο Ψυχικό.

Μάλιστα στις φωτογραφίες θα δείτε πως είχε σταματήσει για να πάρει τον πρώτο καφέ της ημέρας μαζί με την κόρη του την οποία κρατούσε σχεδόν συνέχεια τρυφερά από το χέρι.

Δείτε φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved