Η εγκυμονούσα Μαλέσκου, οι παντόφλες της Ταραμπάνκο και ο Σρόιτερ με την Μπούκη σε τεράστιο κρεβάτι
Gossip Cam

Η εγκυμονούσα Μαλέσκου, οι παντόφλες της Ταραμπάνκο και ο Σρόιτερ με την Μπούκη σε τεράστιο κρεβάτι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Grand Opening της μεγαλύτερης έκθεσης σπιτιού ‘’Home Experience 2023’’, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), από τον πλέον καταξιωμένο στον χώρο του επίπλου διοργανωτή Βαγγέλη Χαμακιώτη.

Guest Dj ήταν η Έλενα Κώνστα, που έντυσε μουσικά το περίπτερο ‘’GAND’’ και κατάφερε να ξεσηκώσει όλους τους εκλεκτούς του καλεσμένους αλλά και όσους παρευρέθηκαν στην έκθεση με τις μοναδικές μουσικές επιλογές της.

Το φαντασμαγορικό περίπτερο της εταιρίας έκλεψε την παράσταση και γέμισε την έκθεση λαμπερές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας.

Η αγάπη και το μεράκι της οικογένειας Γονίδη για το χειροποίητο έπιπλο έχει καθιερώσει την εταιρία ως μία από τις μεγαλύτερες, κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα, που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας για ένα πραγματικά όμορφο και λειτουργικό σπίτι.

Και ποιον δεν είδαμε στο περίπτερό τους. Από την εγκυμονούσα Ιωάννα Μαλέσκου, μέχρι την Ζήνα Κουτσελίνη και τον Αντώνη Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη σε ένα κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων. Φυσικά εκεί ήταν και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος είναι πολύ στενός φίλος με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας επίπλων, κ. Αντώνη Γονίδη.

Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε και η Κάτια Ταραμπάνκο που έκανε έξοδο με χνουδωτές παντόφλες μες το καταχείμωνο!

Δείτε φωτογραφίες με όλους τους celebrities στην ακόλουθη photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved