Το σέξι σταυροπόδι της Καμπουρέλη και η χαρούμενη «Φιόνα» από το Κωνσταντίνου και Ελένης
Gossip Cam

Το σέξι σταυροπόδι της Καμπουρέλη και η χαρούμενη «Φιόνα» από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Η Τέτα Καμπουρέλη και η Λίλιαν Αρχοντή που αγαπήθηκε όσο καμία ως «Φιόνα μοναδική μου αγάπη» στο Κωνσταντίνου και Ελένης, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr στη Θεσσαλονίκη!

Και φυσικά δεν ήταν μόνες αλλά με όλο τον θίασο της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα μετά την επιτυχία τους στην Αθήνα στο θέατρο Broadway.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη θρυλική παράσταση στο θέατρο Αθήναιον της Θεσσαλονίκης για να διασκεδάσει και να γελάσει με την ψυχή του!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr βρέθηκε και στη συνέντευξη Τύπου αλλά και στην πρεμιέρα της παράστασης και εξασφαλίσαμε αποκλειστικά στιγμιότυπα!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο Γιώργος Παράσχος και όλοι οι συντελεστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, φορώντας τα λαμπερά κοστούμια by Ιλάειρα Ζήση!

Η σούπερ γιαγιά και υπερδραστήρια Τέτα Καμπουρέλη κατάφερε για άλλη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις με τη σέξι εμφάνισή της και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved