Σκουλός: Τα τρυφερά φιλιά με τη γυναίκα του και η ευχάριστη συνάντηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Gossip Cam

Σκουλός: Τα τρυφερά φιλιά με τη γυναίκα του και η ευχάριστη συνάντηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ένα πολύ ευχάριστο πρωινό πέρασε πριν από μερικές μέρες ο Δημήτρης Σκουλός σε βόλτα του για ψώνια με τη σύζυγό του Τζέλλα, τη μικρότερη κόρη τους και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks απαθανατίστηκε από τα φωτογραφικά φλας να απολαμβάνει προ ημερών τη βόλτα του για ψώνια στο Golden Hall μαζί με τη σύζυγό του Τζέλλα. Μάλιστα μαζί του το ζευγάρι είχε και τη μικρότερη κόρη του που ήρθε στον κόσμο το καλοκαίρι του 2021 σκορπώντας απίστευη χαρά στην οικογένεια.

Οι τρεις τους έδειξαν να χαίρονται κάθε στιγμή τους στα μαγαζιά καθώς χάζευαν βιτρίνες ενώ κάποια στιγμή συναντήθηκαν και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία συνοδευόταν από συνεργάτη της.

skoulos-iliana-papageorgiou-syzygos-(11).jpg

Κατά τη συνάντησή τους ήταν διάχυτη μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο κριτών του My Style Rocks αλλά και την σύζυγο του Δημήτρη Σκουλού η οποία δείχνει να συμπαθεί πολύ την Ηλιάνα.

Μάλιστα για ώρα οι δυο τους στέκονταν μέσα στη μέση του ορόφου λέγοντας τα νέα τους, με τον Δημήτρη Σκουλό να δείχνει να είναι σε πολύ καλή διάθεση, όπως βέβαια και η Ηλιάνα η οποία δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη με τις στυλιστικές επιλογές της. Παρά το γεγονός ότι ήταν εντελώς άβαφη, έδειχνε πολύ λαμπερή και φυσικά χαρούμενη που είχε συναντήσει τους φίλους της.

Δείτε φωτογραφίες από αυτή την υπέροχη συνάντηση:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved