Με ανδρόγυνο look στο debate! Το πράσινο κοστούμι της Κοσιώνη και η λεπτομέρεια στο blazer της Τζίμα
Gossip Cam

Με ανδρόγυνο look στο debate! Το πράσινο κοστούμι της Κοσιώνη και η λεπτομέρεια στο blazer της Τζίμα

Εκλογές 2023: Σε λίγη ώρα ξεκίνα το debate των πολιτικών αρχηγών και ήδη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έχουν καταφθάσει οι δημοσιογράφοι!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τόσο τη Σία Κοσιώνη όσο και τη Ράνια Τζίμα κατά την είσοδό τους στο χώρο διεξαγωγής του debate και όπως ήταν φυσικό μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις σικάτες εμφανίσεις τους.

Η Σία Κοσιώνη επέλεξε ένα κοστούμι σε nude πράσινη απόχρωση με λευκό πουκάμισο ενώ ολοκλήρωσε το look της με λευκή τσάντα και λευκές γόβες.

tzima-kosioni-(4).jpg

Εντυπωσιακή όμως και η Ράνια Τζίμα, η οποί προτίμησε μια πιο κλασσική γραμμή φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πέτο. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με μαύρη τσάντα και μαύρες γόβες.

tzima-kosioni-(10).jpg

Σχετικά με το πώς θα πραγματοποιηθεί η βραδιά, η ΕΡΤ καλύπτει με 26 κάμερες το γεγονός ενώ το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον είναι έντονο καθώς ακόμη και ξένοι δημοσιογράφοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους.

Την ώρα που θα απαντάει ένας πολιτικός αρχηγός, τα μικρόφωνα των πολιτικών αρχηγών θα είναι κλειστά και δεν θα μπορούν να μιλήσουν αλλά ούτε θα τον δείξει στο πλάνο.Εάν επιχειρήσουν να ξεπεράσουν τον χρόνο, τότε θα κλείνει το μικρόφωνό τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved