Ο βιαστικός Γιάννης Πλούταρχος και η βόλτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τη Μαρία Φραγκάκη!
Gossip Cam

Ο βιαστικός Γιάννης Πλούταρχος και η βόλτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τη Μαρία Φραγκάκη!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Φραγκάκη, μπορεί να έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως πάντα βρίσκουν χρόνο για μια βόλτα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και απαθανάτισε πρόσφατα την Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Μαρία Φραγκάκη να πίνουν τον καφέ τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Οι δυο παρουσιάστριες μπορεί να μην είναι στην ίδια εκπομπή αλλά ούτε και στο ίδιο κανάλι, όμως, διατηρούν άψογες σχέσεις και όποτε τους δίνεται η ευκαιρία συναντιούνται και λένε τα νέα τους!

ploutarxos-(1).jpg

Ο βιαστικός Γιάννης Πλούταρχος.

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι απαθανατίσαμε και τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος ήταν ντυμένος στα μαύρα και όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε ήταν λίγο... βιαστικός!

Όλοι οι προαναφερθέντες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν υπέροχες οικογένειες με τους συντρόφους τους και τα παιδιά τους είναι ό, τι πιο σημαντικό έχουν. Παρόλο που θέλουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τα παιδιά τους, δεν παραμελούν τον εαυτό τους και φροντίζουν και οι ίδιοι να περνούν καλά και να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved