Τζαβέλλας-Κάβουρα: Οι πρώτες φωτογραφίες του έρωτά τους - Η Βίκυ γνώρισε τη μητέρα του
Gossip Cam

Τζαβέλλας-Κάβουρα: Οι πρώτες φωτογραφίες του έρωτά τους - Η Βίκυ γνώρισε τη μητέρα του

Δεν έχουν πλέον κανένα λόγο να κρύβονται πια ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα ότι τους ενώνει ένας μεγάλος έρωτας. Μάλιστα, πρόσφατα, με αφορμή της νίκη του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, οι δυο τους είχαν κάθε λόγο να το γιορτάσουν μαζί. 

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και είχαν φροντίσει τον πρώτο καιρό να διαφυλάξουν τη σχέση τους, πλέον δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φωτογραφίζονται.

Μάλιστα, στη φιέστα της ΑΕΚ, ο ένας κρατούσε σφιχτά το χέρι του άλλου με την όμορφη ηθοποιό και επιχειρηματία να καμαρώνει τον «πρωταθλητή της καρδιάς της» που ήταν πραγματικά ευτυχισμένος.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Αγία Σοφία στη Φιλαδέλφια για τη μεγάλη γιορτή των κιτρινόμαυρων την περασμένη Κυριακή αλλά δεν ήταν μόνο. Μαζί τους ήταν και οι μητέρες τους, κάτι που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής γνώρισε τη μητέρα της αγαπημένης του και εκείνη τη δική του!

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε να ποζάρουν για τον φωτογραφικό φακό, ευτυχισμένοι και δείχνοντας να έχουν αποκτήσει οικειότητα μεταξύ τους.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του έρωτά τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved