Μαρία Μενούνος: Στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ - Η εγγραφή για τον Μαραθώνιο της Αθήνας και το «ευχαριστώ»
ndpphoto@gmail.com
Gossip Cam

Μαρία Μενούνος: Στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ - Η εγγραφή για τον Μαραθώνιο της Αθήνας και το «ευχαριστώ»

Περήφανη Ελληνίδα δηλώνει η Μαρία Μενούνος η οποία εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στη χώρα μας μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο και τον πατέρα της. 

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια η οποία διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της αφού περιμένει να κρατήσει το πρώτο της παιδί αγκαλιά από παρένθετη μητέρα και έχει αφήσει πίσω της τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που τής παρουσιάστηκε, είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στην «πατρίδα» όπως αποκαλεί την Ελλάδα.

Χθες, η Μαρία Μενούνος μάς ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι κατάφερε να πάρει ελληνικό διαβατήριο. Μάλιστα, ποζάροντας μπροστά από το Καλλιμάρμαρο, έγραψε:

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την Χώρα μου!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενείο της Βοστόνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στην κα Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκουτσή που προσφέρανε στην οικογένεια μου».

Σήμερα όμως, η διάσημη παρουσιάστρια βρέθηκε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ για να δηλώσει συμμετοχή στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου και μάλιστα στην αυθεντική του διαδρομή.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία της ίδιας και των δικών της ανθρώπων στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved