Δαλάκα-Φιντιρίκος: Τρυφερά φιλιά σε έξοδό τους!
Gossip Cam

Δαλάκα-Φιντιρίκος: Τρυφερά φιλιά σε έξοδό τους!

Μπορεί η σχέση τους στο παρελθόν να είχε πολλά on και offs όμως αυτό τον καιρό η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος φαίνεται πως διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους του έρωτά τους. 

Το ζευγάρι έκανε βραδινή έξοδο πριν από μερικές μέρες σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και δεν σταμάτησε να είναι αγκαλιά ή να φιλιέται.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο ερωτευμένους σε τρυφερά τετ α τετ όταν παρασύρονταν από τους ήχους της μουσικής ή άκουγαν κάποιο ερωτικό τραγούδι με στίχους όλο νόημα.

Η όμορφη αθλήτρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας είναι μαζί κάτι παραπάνω από τέσσερα χρόνια αλλά δεν ήταν όλο τον καιρό και πολύ καλά.

Δημοσιεύματα ήθελαν συχνά την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο να διανύουν κρίση στη σχέση τους ή ακόμα και να έχουν χωρίσει. Μάλιστα, για αρκετά διαστήματα οι δυο τους έπαιρναν τον χρόνο τους για να ηρεμήσουν και να σκεφτούν αν ήταν περισσότερα εκείνα που τους χώριζαν από εκείνα που τους κρατούσαν μαζί.

Πάντα υπερίσχυε το δεύτερο και γι' αυτό συνεχίζουν να είναι μαζί και το ίδιο ερωτευμένοι με τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Δείτε φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές τους στην πρόσφατη βραδινή έξοδό τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved