Βίκυ Κάβουρα-Γιώργος Τζαβέλλας: Οι πρώτες τρυφερές φωτό τους σε βραδινή έξοδo!
Gossip Cam

Βίκυ Κάβουρα-Γιώργος Τζαβέλλας: Οι πρώτες τρυφερές φωτό τους σε βραδινή έξοδo!

Κανένα λόγο να κρύβονται πλέον δεν έχουν ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα οι οποίοι στην αρχή της σχέσης τους κρατούσαν τον έρωτά τους επτασφράγιστο μυστικό. 

Πλέον όμως, όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά και σε τυχαία τετ α τετ τους με κάμερα ή φωτογράφο ποζάρουν κιόλας, δείχνοντας απόλυτα χαλαροί.

Προ ημερών, το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στη φιέστα της ΑΕΚ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται (μέχρι και αυτό το διήμερο 26-27/5) ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Σάκη Ρουβά και δεν σταμάτησαν να εκδηλώνουν την τρυφερότητά τους ο ένας στον άλλον.

Η Βίκυ Κάβουρα ήταν το μόνιμο και αποκλειστικό ενδιαφέρον του ποδοσφαιριστή για τη βραδιά ενώ και εκείνη με τις τρυφερές χερονομίες της έδειχνε να είναι πολύ γλυκιά μαζί του. Κάτι που σημαίνει ότι το ζευγάρι διανύει την καλύτερη φάση της σχέσης του που κρατάει εδώ και λίγους μήνες.

Μάλιστα, ύστερα από κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού με τις μαμάδες τους, μάθαμε ότι οι δυο τους έχουν προχωρήσει τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο και πως αυτός ο έρωτας έχει πολύ μέλλον μπροστά του.

Δείτε τους στη βραδινή τους έξοδο στις πιο τρυφερές τους στιγμές:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved