Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κόζαρη: Οι πρώτες φωτό μετά τον γάμο τους στο after wedding party τους
Gossip Cam

Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κόζαρη: Οι πρώτες φωτό μετά τον γάμο τους στο after wedding party τους

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, λίγο πριν τις 15,00 σήμερα (28/5) το μεσημέρι, βρέθηκαν στο beach bar όπου είχαν κανονίσει μαζί με στενούς συγγενείς και καλούς φίλους να γίνει το after wedding party τους. 

Παρόντες, εκτός από τους γονείς και τα αδέλφια τους ήταν οι κουμπάροι τους, Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρης Λιόσης, Αντώνης Βουρακης, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου ενώ δεν έλειψαν και στενοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους ο Γιώργος Καπουτζίδης που διαθέτει σπίτι το νησί αλλά και πολλοί ακόμα.

Ο γαμπρός και η νύφη εμφανίστηκαν κρατώντας αγκαλιά ο ένας τον άλλον και ήταν ντυμένοι casual, αρκετά κουρασμένοι από το χθεσινοβραδινό ξενύχτι αλλά και πολύ ευτυχισμένοι που είχαν ζήσει όπως είχαν ονειρευτεί αυτή τη στιγμή.

Αφού μίλησαν στους δημοσιογράφους και τους κάμερα μαν που περίμεναν να απαθανατίσουν τις στιγμές, βρέθηκαν κοντά στους καλεσμένους τους χαιρετώντας τους έναν προς έναν και ευχαριστώντας τους για την τιμή που τους είχαν κάνει να παρευρεθούν στην πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής.

Δείτε παραπάνω στην gallery φωτογραφίες από την εμφάνιση του ζευγαριού, λίγες μόλις ώρες μετά τον λαμπερό γάμο του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved