Σαμαράς-Κομμάτα: Χαλαρή βόλτα με την κόρη τους, Ιωάννα, στη Γλυφάδα
Gossip Cam

Σαμαράς-Κομμάτα: Χαλαρή βόλτα με την κόρη τους, Ιωάννα, στη Γλυφάδα

Αφοσιωμένοι στην ανατροφή και το μεγάλωμα της μοναχοκόρης τους είναι πλέον ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα οι οποίοι απαθανατίστηκαν σε βόλτα τους στη Γλυφάδα.

Το ζευγάρι που μέχρι σήμερα ανέβαλε τον γάμο του δύο φορές για διάφορους λόγους, είναι ευτυχισμένο τώρα που έχουν βρει από κοινού τα «πατήματά» τους σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά τους με τη μικρή πριγκίπισσά τους.

7424_GIORGOS_SAMARAS_KONSTANTINA_KOMATA_IOANA_SAMARA_952023.jpg

Κάτι που φαίνεται και από την σχεδόν καθημερινή τους ρουτίνα να κάνουν βόλτες στους πολυσύχναστους δρόμους της Γλυφάδας όπου ζουν.

Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής και η όμορφη ηθοποιός η οποία έχει αποφασίσει να απέχει λίγο από τη δουλειά για να μεγαλώσει την κόρη της, λέγοντας «ναι» πολύ επιλεκτικά σε διάφορα projects δείχνουν να απολαμβάνουν τους ρόλους τους ως γονείς για τη χαριτωμένη κόρη τους, Ιωάννα η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από ακριβώς δύο χρόνια, ακριβώς μέσα στην καραντίνα του κορονοϊού.

Πέρυσι, ακριβώς έναν χρόνο πριν, τον Μάιο του 2022 το ζευγάρι είχε βαφτίσει τη μικρούλα του Ιωάννα σε μία πολύ όμορφη τελετή την οποία μοιράστηκαν με πολύ καλούς φίλους και στενούς συγγενείς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved