Μαρία Μενούνος: Τα τρυφερά φιλιά με τον σύζυγό της και το πάρτι με Χρουσαλά-Πατίτσα σε σκάφος
Gossip Cam

Μαρία Μενούνος: Τα τρυφερά φιλιά με τον σύζυγό της και το πάρτι με Χρουσαλά-Πατίτσα σε σκάφος

Τις διακοπές της απολαμβάνει στα ανοιχτά του Αιγαίου η Μαρία Μενούνος μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο και τους φίλους τους και κουμπάρους τους Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, μετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα καθώς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας για τα οποία χρειάστηκε να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση, είπε να απολαύσει τη χαρά της ζωής και να διασκεδάσει στον πιο αγαπημένο της προορισμό, την Ελλάδα.

Η Μαρία Μενούνος άλλωστε δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη αγάπη που έχει για την πατρίδα της και δεν είναι καθόλου τυχαίο που επέλεξε να κάνει τον γάμο της εδώ πριν από μερικά χρόνια.

Ενόψει και της άφιξης του πελαργού μέσω παρένθετης μητέρας, για το πρώτο της παιδί, η Μαρία Μενούνος δείχνει να ξανακερδίζει το στοίχημα για τη ζωή της και να είναι πραγματικά ευτυχισμένη.

Πάντως, στις φωτογραφίες που θα δείτε από τις διακοπές της στη Μύκονο, θα διαπιστώσετε και εσείς ότι η ίδια μαζί με τον σύζυγό της περνούν πολύ καλά.

Ο φακός τούς απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ πάνω στα decs πολυτελούς σκάφους καθώς εκείνη έσκυβε προς το μέρος του συζύγου της και τον φιλούσε με πολλή αγάπη. Λίγο αργότερα, η Μαρία Μενούνος βούτηξε στην πισίνα για να δροσιστεί ενώ άρχισαν να καταφθάνουν και τα κοκτέιλ, με το ευτυχισμένο ζευγάρι να τσουγκρίζει τα ποτήρια και να ανταλλάσσει ευχές με τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved