Τάρια Μπούρα: Στο πλευρό της 20χρονης κόρης της, που είναι πλέον ηθοποιός! Και μία κούκλα!
Gossip Cam

Τάρια Μπούρα: Στο πλευρό της 20χρονης κόρης της, που είναι πλέον ηθοποιός! Και μία κούκλα!

Τη μαμά Τάρια Μπούρα που παραμένει μία κούκλα, τη γνωρίσαμε από την παρουσίαση της στήλης της μόδας στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη πριν από αρκετά χρόνια. 

Τώρα ήρθε η στιγμή για να γνωρίσουμε και την κόρη της Ραφαέλα Μητροπούλου η οποία πλέον κάνει τα πρώτα σταθερά βήματά της ως ηθοποιός.

Η 20χρονη Ραφαέλα έπαιξε στο μιούζικαλ Chicago που ανέβηκε στο Ωδείο Τέχνης Φακανά και οι γονείς της Τάρια Μπούρα και Βίκτωρας Μητρόπουλος ήταν στο πλευρό της για να την απολαύσουν, να τη στηρίξουν και να της χαρίσουν το πιο ζεστό χειροκρότημα για να την εμψυχώσουν.

Παρά το γεγονός ότι η Τάρια Μπούρα από τότε που απέκτησε οικογένεια αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στα παιδιά της, τη συγκεκριμένη βραδιά ήταν τόσο χαρούμενη για την κορυφή που κατέκτησε η κόρη της που δεν δίστασε να ποζάρει μαζί της για τους φωτογραφικούς φακούς.

Περήφανη μαμά, δεν έπαψε στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό της κούκλας κόρης της που καμαρώνει πλέον τώρα που κάνει τα πρώτα σταθερά της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Δείτε την Τάρια Μπούρα μαζί με την κόρη της σε σπάνια δημόσια εμφάνισή της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved