Ζαμπίδης-Ντάσιου: Οι πρώτες εικόνες από τον παραμυθένιο γάμο τους και τη βάφτιση των διδύμων τους!
Gossip Cam

Ζαμπίδης-Ντάσιου: Οι πρώτες εικόνες από τον παραμυθένιο γάμο τους και τη βάφτιση των διδύμων τους!

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Ντάσιου παντρεύτηκε σήμερα (17/6) ο Iron Mike, κατά κόσμον Μιχάλης Ζαμπίδης και βάφτισε και τις δίδυμες κόρες του!

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην πλατεία της Γλυφάδας και το παρών έδωσαν στο διπλό μυστήριο καλοί φίλοι και στενοί συγγενείς του ευτυχισμένου ζευγαριού.

«Έχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για την Μαρία. Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας», είχε αποκαλύψει ο Μιχάλης Ζαμπίδης για την πιο όμορφη μέρα της ζωής του, μετά φυσικά τη γέννηση των παιδιών του που του άλλαξαν για πάντα τη ζωή.

20230617180553_1D8A1622.jpg

Κάτι που δεν κρύβει ο πρωταθλητής σε κάθε του δήλωση. Μάλιστα, σε συνέντευξή του είχε πει για τη γυναίκα του: «Η γνωριμία μας ήταν λίγο ιδιαίτερη γιατί την είχα δει κάποιες φορές σε ένα μέρος που δούλευε και πήγαινα εγώ και της ζήταγα μία μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη και μετά έφευγα. Την είδα μια μέρα στο Facebook και της έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά της και μετά μου έστειλε και εκείνη στη γιορτή μου και έτσι κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά».

Όσο για την πατρότητα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε τονίσει: «Τα παιδιά είναι τεράστιο «σχολείο» και σε γλυκαίνουν. Δεν περίμενα ότι θα μου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγματα κι όταν κλαίνε τα μωράς τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω ”μην ανησυχείτε είναι ο μπαμπάς εδώ”».

20230617180637_1D8A1627.jpg

Ανάμεσα στους φίλους του ζευγαριού που έσπευσαν για να μοιραστούν μαζί τους αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές, ήταν η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της και πολλοί ακόμα. Φυσικά την παράσταση έκλεψαν οι κόρες του ζευγαριού που η μία ήταν πιο όμορφη και πιο χαριτωμένη από την άλλη.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved