Tο καυτό φιλί Βανδή-Μπισμπίκη στη συναυλία της και ο τρυφερός χαιρετισμός της από μικροφώνου
4923129
Gossip Cam

Tο καυτό φιλί Βανδή-Μπισμπίκη στη συναυλία της και ο τρυφερός χαιρετισμός της από μικροφώνου

Ο έρωτας καλά κρατεί για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη οι οποίοι έχουν αποφασίσει να κάνουν το φετινό καλοκαίρι το πιο ερωτικό της κοινής τους ζωής. 

Προφανώς θέλουν να ξεπεράσουν σε εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις το περυσινό που ήταν πράγματι ένα από τα ωραιότερα της σχέσης τους.

Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, είναι αχώριστο και χθες το βράδυ (7/7) που η τραγουδίστρια έδινε συναυλία στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου, εκείνος βρισκόταν μπροστά μπροστά στη σκηνή, ακριβώς στα... πόδια της αγαπημένης του για να την χαρεί και φυσικά να την αποθεώσει, ως πιο θερμός και φανατικός της θαυμαστής.

Όταν εκείνη, στην αρχή της συναυλίας της τον εντόπισε ενώ τραγουδούσε, όταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία ενός τραγουδιού έσπευσε να τον χαιρετήσει και να τον καλωσορίσει με τον πιο τρυφερό τρόπο. Γονάτισε, έσκυψε και τον φίλησε τρυφερά ενώ είπε από μικροφώνου «Γεια σου μωρό μου», δείχνοντας να χαίρεται πολύ με την παρουσία του κοντά της.

Εννοείται πως από εκεί και μετά το κέφι απογειώθηκε, με τη Δέσποινα Βανδή να χαρίζει από μικροφώνου τις καλύτερες ερμηνείες της σε αγαπημένες επιτυχίες της από το παρελθόν και όχι μόνο.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved