Βίκυ Καγιά: Οι φωτό από τις διακοπές με κατακόκκινο ολόσωμο και τον γιο της, που είναι ένας γλύκας!
Gossip Cam

Βίκυ Καγιά: Οι φωτό από τις διακοπές με κατακόκκινο ολόσωμο και τον γιο της, που είναι ένας γλύκας!

Ξέγνοιαστες διακοπές στα ελληνικά νησιά κάνει φέτος το καλοκαίρι η Βίκυ Καγιά, απαλλαγμένη από κάθε σκοτούρα και επαγγελματικές υποχρεώσεις, μετά και την απόφασή της να απέχει για λίγο από τα τηλεοπτικά πράγματα. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο προφανώς έχει θέσει ως προτεραιότητά της την προσωπική της ξεκούραση και φυσικά την οικογένειά της που λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας δεν είχε καταφέρει να χορτάσει όσο θα ήθελε τον χειμώνα που πέρασε.

Γι' αυτό και τώρα στις διακοπές της που ξεκίνησαν από τη Μύκονο και αυτές τις μέρες συνεχίζονται στη Νάξο είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της, την όμορφη Μπιάνκα και τον μικρότερο γιο της Κάρολο που είναι μία γλύκα!

Με σγουρά μαλλάκια και πολύ παιχνιδιάρης ο Κάρολος είναι μεγάλη αδυναμία για τη μαμά του και τον μπαμπά του, όπως βέβαια και η κόρη τους που είναι κατάξανθη και κούκλα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Βίκυ Καγιά προ ημερών σε παραλία της Μυκόνου να απολαμβάνει τις βουτιές της, έχοντας μόνιμα κάπου δίπλα της τον Κάρολο ο οποίος δεν χόρταινε παιχνίδια κάτω από τον καυτό ήλιο και μέσα στη θάλασσα.

Εννοείται πως με την εμφάνισή της με κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της, η όμορφη παρουσιάστρια μαγνήτισε τα βλέμματα, αν και για λίγο την προσοχή όλων τράβηξε με τις σκανταλιές του ο μικρός Κάρολος! Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved