Λιάγκας: Απίστευτο το πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοι του - Ο Γιάννης κοντεύει να τον φτάσει σε ύψος!
Gossip Cam

Λιάγκας: Απίστευτο το πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοι του - Ο Γιάννης κοντεύει να τον φτάσει σε ύψος!

Πέρα από ένας από τους πιο δημοφιλείς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Λιάγκας είναι και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς για τους δύο γιους του Γιάννη και Δημήτρη που έχει αποκτήσει με τη Φαίη Σκορδά. 

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στα παιδιά του και ειδικά το καλοκαίρι που οι υποχρεώσεις του είναι πολύ λιγότερες, αφοσιώνεται σε εκείνους. Μάλιστα, το διάστημα που τους έχει εκείνος για να περάσουν όμορφες διακοπές, περνούν μαζί όλο το 24ωρο.

Και αν θεωρείτε ότι η μέρα τους είναι μόνο θάλασσα, ήλιος και παιχνίδια ή βόλτες με το σκάφος, γελιέστε, γιατί τα τρία αγόρια λατρεύουν και τις βραδινές εξόδους.

Σε μία τέτοια τούς πέτυχε ο φωτογραφικός φακός και όχι στην Τήνο όπου είναι η βάση της οικογένειας Λιάγκα αλλά στη γειτονική Μύκονο όπου βρέθηκαν για να γνωρίσουν από πρώτο χέρι οι μικροί το περιβόητο Mykonos By Night!

Ο ευτυχής μπαμπάς εθεάθη με τον Γιάννη και τον Δημήτρη να κάνουν τη βόλτα τους στα Ματογιάννια και μάλιστα εκείνο που παρατήρησαν όλοι ήταν το πόσο έχουν μεγαλώσει τα δύο παιδιά. Μάλιστα, ο 12χρονος πλέον Γιάννης κοντεύει να φτάσει σε ύψος τον πατέρα του που όπως γνωρίζουμε είναι αρκετά ψηλός. Ψηλότερος από τα παιδιά της ηλικίας του φαίνεται πως είναι και ο 9χρονος Δημήτρης ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει τις βόλτες του με τον πατέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό του, όπως βέβαια και εκείνοι.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη αυτή έξοδό τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved