Η εγκυμονούσα Καρλάκη και οι άκρως μαυρισμένες Κορινθίου - Στικούδη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Αθήνας το pre opening διεθνούς αλυσίδας επώνυμης ένδυσης και υπόδυση.
Ο CEO της εταιρείας Sevdalin Spasov, η εκπρόσωπος Tsvety Tomova και ο manager της Ελλάδας Plamen Petrov υποδέχτηκαν από νωρίς το απόγευμα πολλές επώνυμες παρουσίες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλές fashionistas και instagramers.
Η συγκεκριμένη boutique δίνει ξανά ζωή σε επώνυμες δημιουργίες φροντίζοντας ταυτόχρονα τη φύση και εξοικονομώντας τους πόρους της, ενώ δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν γνωστές σειρές επώνυμων σχεδιαστών.
Η Κατερίνα Στικούδη.
NDP photo agencyΑνάμεσα στους επώνυμους που είδαμε εκεί ήταν οι: Κατερίνα Στικούδη, Ραμόνα Βλαντή, Μαρία Κορινθίου.
Άλλη μια δημόσια εμφάνιση έκανε και η Μαρία Καρλάκη, η οποία διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος.
Δείτε φωτογραφίες στη gallery:
Κατερίνα Στικούδη
Πηγή: NDP photo agencyΜαρία Κορινθίου
Πηγή: NDP photo agencyΡαμόνα Βλαντή
Πηγή: NDP photo agencyΣοφία Βογιατζάκη
Πηγή: NDP photo agencyΚατερίνα Στικούδη - Tsvety Tomova - Plamen Petrov - Μαρία Κορινθίου - Sevdalin Spasov
Πηγή: NDP photo agencyΜαρία Καρλάκη - Τρύφωνας Σαμαράς - Galini Kirboba
Πηγή: NDP photo agencyΡαμόνα Βλαντή
Πηγή: NDP photo agency