Τυχαία συνάντηση για Τούνη-Αλεξάνδρου & Συνατσάκη-Στρατή: Ο Νουνίτο γνώρισε την Ολίβια!
Gossip Cam

Τυχαία συνάντηση για Τούνη-Αλεξάνδρου & Συνατσάκη-Στρατή: Ο Νουνίτο γνώρισε την Ολίβια!

Λέτε η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να... συμπεθεριάσουν με Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατή; Δεν λένε όμως ότι σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...

Φυσικά αστειευόμαστε όμως έχουμε φωτογραφικές αποδείξεις ότι τα δύο ζευγάρια είχαν συνάντηση... κορυφής στο Golden Hall όπου βρέθηκαν προ ημερών για τα ψώνια τους.

Εννοείται ότι είχαν μαζί τους και τα μωρά τους και έτσι η μικρή Ολίβια, η οποία ήρθε στον κόσμο στις 5 Δεκεμβρίου, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Νουνίτο, ο οποίος γεννήθηκε μόλις λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου.

Τα δυο χαριτωμένα μωρά των ζευγαριών έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας και θα μπορούσαν στο μέλλον να κάνουν και πολύ καλή παρέα.

Πάντως η Ιωάννα Τούνη έδειξε να τρελαίνεται στη θέα του μικρού κοριτσιού. Αγορομάνα η ίδια, χάρηκε πολύ που έβλεπε ένα κοριτσάκι στην ίδια ηλικία με τον γιο της και φυσικά μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη είχαν πολλά να πουν για τα όσα βιώνουν ως νέες μαμάδες.

Τα δύο ζευγάρια στάθηκαν για αρκετή ώρα να μιλούν στην είσοδο του εμπορικού κέντρου δείχνοντας πολύ χαρούμενα που είχαν αυτή την τυχαία συνάντηση.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved