Συναυλία Βίσση στο Ηρώδειο: Οι σικ εμφανίσεις και οι τρυφερές αγκαλιές Καρβέλα-Πάνια μετά από καιρό
Gossip Cam

Συναυλία Βίσση στο Ηρώδειο: Οι σικ εμφανίσεις και οι τρυφερές αγκαλιές Καρβέλα-Πάνια μετά από καιρό

Μία μοναδική βραδιά ήταν αυτή της Παρασκευής, ειδικά για όσους παρακολούθησαν τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 

Ήταν η δεύτερη που έδινε η μεγάλη ερμηνεύτρια στο Αρχαίο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού στη «σκιά» της Ακρόπολης μετά την πρώτη sold out και πολυσυζητημένη εμφάνισή της στον ίδιο χώρο στις 3 Οκτωβρίου.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και οι θαυμαστές της κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο για να την απολαύσουν σε μοναδικές ερμηνείες της.

Η ίδια έδωσε επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό, νιώθοντας πολύ ευτυχισμένη που είχε στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα.

Στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων μάλιστα βρισκόταν ο πρώην σύζυγός της και έτερον ήμισύ της καλλιτεχνικά, Νίκος Καρβέλας με την επίσης πρώην αλλά και νυν σύντροφό του, την Αννίτα Πάνια και την Έλενα Φερεντίνου.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη των επιτυχιών την ώρα που είχε αγκαλιάσει τρυφερά την Αννίτα Πάνια και τη φιλούσε, την ίδια ώρα που στο πλευρό του ήταν η νυν σύντροφός του με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.

Σικ παρουσίες

Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία όχι μόνο καλλιτεχνικά αλλά και από άποψη προσέλευσης κόσμου, ανάμεσα στους οποίους ήταν πολλοί και καλοί φίλοι της Άννας Βίσση.

Μάλιστα, στα καμαρίνια έσπευσαν να τη δουν από κοντά η Μαρία Κίτσου αλλά και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Από τις σικ παρουσίες που ξεχωρίσαμε, εκτός βέβαια από την Άννα Βίσση που μάγεψε με τις στυλιστικές της επιλογές ήταν η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αλλά και η Σάσα Σταμάτη και φυσικά η Τάμτα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved