Χατζίδου-Παύλου: Breakfast & Shopping therapy - Βόλτα για ψώνια και κούρεμα με τη μικρή Μελίτα!
Gossip Cam

Χατζίδου-Παύλου: Breakfast & Shopping therapy - Βόλτα για ψώνια και κούρεμα με τη μικρή Μελίτα!

Μπορεί καθημερινά να απολαμβάνουμε την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στις οθόνες μας μιας και παρουσιάζουν την εκπομπή Breakfast@Star, όμως τα σαββατοκύριακα το ζευγάρι περνάει αλλιώς τα πρωινά του!

Αυτά είναι πάντα αφιερωμένα στη μικρή τους κόρη, τη Μελίτα που δυστυχώς δεν μπορούν να απολαμβάνουν τις καθημερινές λόγω δουλειάς.

Τα Σαββατοκύριακα όμως, όταν δεν καταφέρνουν να κάνουν κάποια απόδραση πολύ κοντά στην Αθήνα, κάνουν ό,τι θέλει η μικρή Μελίτα η οποία φυσικά τούς έχει πάρει τα μυαλά με τα νάζια της και την τσαχπινιά της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε προ ημερών το ευτυχισμένο ζευγάρι μαζί με την κόρη του στο Golden Hall, να απολαμβάνουν οικογενειακώς τη βόλτα τους για ψώνια, πριν καταλήξουν σε κομμωτήριο για να κουρευτεί ο παρουσιαστής. Όση ώρα εκείνος είχε αφεθεί στα χέρια των έμπειρων κομμωτών, οι δύο γυναίκες της ζωής του αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας ψώνια, με την Ελένη Χατζίδου να μη χαλάει ούτε για αστείο χατίρι στη μικρή που ζητούσε ό,τι της... γυάλιζε στο μάτι.

Αργότερα, οι τρεις τους συνέχισαν τα ψώνια τους, δείχνοντα απαλλαγμένοι από το άγχος των καθημερινών υποχρεώσεων.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved